Skolor & universitet i Uzbekistan

Bästa skolor & universitet i Uzbekistan 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor som erbjuder kandidatexamina i Uzbekistan. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Uzbekistan här. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna kandidatprogrammen.

Hitta kandidatexamen universitet i Uzbekistan och bläddra igenom deras kandidatprogram att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika grundutbildning alternativ i Uzbekistan och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Uzbekistan direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Uzbekistan

Westminster International University in Tashkent

LLB Uzbekistan Tashkent September 2018

OM OSSWestminster International University in Tashkent är ett utmärkt tillfälle för de internationella studenterna att studera i en dynamisk och varierad läromiljö. Att vara en exklusiv transnational utbildningspartner med University of Westminster (UoW), ger WUIT dig tillgång till globalt erkänd brittisk kvalifikation. Gå med i vår blomstrande gemenskap av ambitiösa individer, ledda av inspirerande och högkvalificerade handledare. På WIUT är det vår huvuduppgift att möta dina … [+] inlärningsförväntningar genom att leverera kvalitativa karriärorienterade kurser.För att få ut det mesta av din tid med oss ​​har vi många sätt att ge dig stöd och hjälpa dig. Vårt servicetekniker för flygmötet Meet and Greet ger dig ett varmt välkomnande till nya internationella studenter som anländer till Tashkent International Airport och gratis boende garanteras under 1: a året. Studentstödsteamet är inriktat på att våra internationella studenter ska kunna lugna sig och känna sig hemma.antagningAnmälan till kurser på WIUT kommer att baseras på godkända antagningskriterier för University of Westminster (Storbritannien London). Den övergripande principen på vilken antagningsbeslut bygger är att sökande borde dra nytta av och lyckas med kursen. Intending studenter måste möta ålder, engelska, matematik, utbildningsbakgrund och andra krav. [-]